Easy screen printing met Bobbinhood is extreem verslavend, zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben. In deze 3 uur durende workshop leren we je alle skills die je nodig hebt om aan de slag te gaan met de easy-screen-print-kit; design je eigen print, templates snijden, meerkleuren prints maken, je print op de juiste plek plaatsen, wij leren het je!

WAT
Leer zeefdrukken met Bobbinhood's accomplices Dani & Jonas. We nemen je mee op een zeefdruk avontuur van idee naar print.
Leer alles over kleurgebruik, vorm, ontwerp en alle technieken die je nodig hebt voor stencil zeefdrukken.
Aan het eind van de workshop ben je in staat je eigen print (meer-kleurige print!) te ontwerpen en te zeefdrukken.

Je kan drukken op zelf meegebrachte stoffen of kleding maar er zijn ook proeflapjes aanwezig. 
Op papier kan ook!Je hoeft geen ervaring te hebben in ontwerpen of zeefdrukken voor deze workshop. Denk er misschien aan om kleren te dragen waar een spatje verf op mag komen of breng een schort mee. Je kan na de workshop de easy-screen-print-kit, verf en extra stencils kopen.

WAAR
Loft Studio Delft
Schieweg 15, Unit Z1
2627 AN Delft

Gratis parkeren voor de deur.

WANNEER
Zondag 10 april 10.00-13.00 

PRIJS
€79,-
De prijs is inclusief btw, gebruik van materialen, het digitale boekje 'yay let's print away' (in pdf formaat), een hapje en een drankje.

De betaling dient vooraf plaats te vinden. Wanneer je door omstandigheden jammer genoeg niet kan komen, mag je iemand anders sturen. Er wordt geen geld teruggestort. 

COVID 19
De locatie biedt meer dan voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Afhankelijk van de geldende maatregelen op het moment van de workshop is het mogelijk voor elke deelnemer om aan een eigen tafeltje te werken. De oude fabriek heeft aan ventilatie geen gebrek.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Telefoonnummer (verplicht)

    Wil je nog wat gezelligs vertellen?