Private shoot

Veel mensen vinden het spannend om gefotografeerd te worden en dat is helemaal niet erg! Ik, als fotograaf help je graag om te zorgen dat jij je op je gemak voelt om zo de mooiste foto’s te krijgen. Of je nou alleen bent, een stel of een gezin met kinderen. Ik kom naar je toe om je in je eigen, vertrouwde omgeving.


De fotografie zal ongedwongen zijn, natuurlijk zal ik tussendoor wat dingen van je vragen om zo de mooiste plaatjes te kunnen maken, maar er is genoeg ruimte voor spontaniteit. Je bent in je eigen, vertrouwde omgeving, ik fotografeer je namelijk in en rond je eigen huis. Liever een andere locatie? Ook geen probleem!

Hoe ga je gekleed? Dat is helemaal aan jou! Waar voel jij je mooi in? Dat kan zowel een lange, zwierige jurk zijn als een jeans met t-shirt. Natuurlijk help ik je graag met styling als je wil.

Deze shoot is dus niet alleen voor gezinnen met kinderen. Ben je alleen of met z’n tweeën (of met 5 katten en een dwerghamster) en wil je mooie beelden dan ga ik graag met je in gesprek.

De foto’s ontvang je binnen 14 dagen in een online gallery. Hier kun je zelf een keuze maken. 

Meer weten of wil je een shoot boeken? Ga naar het contactformulier of stuur me een mailtje!

Maar wat krijg je nou precies en welk prijskaartje hangt daar aan?

1 á 1,5 uur fotografie
incl. 20 foto’s 
€275

incl. 30 foto’s
€325 

volledige voorselectie
+/- 50 foto’s

€375

Voor de meeste kinderen is dit ruim voldoende qua tijd, maar wil je dat ik langer blijf dan komt er €60 p/uur bij.

Reiskosten binnen een straal van 15 km rond Den Haag zijn inbegrepen. Daarboven komt er €0,30 p/km bij.

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief btw.